PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ALTARAGE


ALTARAGE (foto interpreta)
#15512



HUDEBNÍ ŽÁNR

Black / Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Španělsko
Bilbao

VZNIK / STATUS

aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

bandcamp.com
facebook.com



Diskografie


NIHL 2016: NIHL 7/10
Endinghent 2017: Endinghent 7/10
The Approaching Roar 2019: The Approaching Roar 8/10
Succumb 2021: Succumb 8/10
Sol corrupto 2022: Sol corrupto -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ALTARAGE | Black / Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


XUL
Black / Death Metal
ANCIENT WIND
Black / Death Metal
CEREMONIAL BLOODBATH
Black / Death Metal

Poslední hodnocení


THERION
Leviathan II
2022

obal



ROSCHAL 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist