PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

LORDI


LORDI (foto interpreta)
#155

Mr. Lordi (zpěv)
Amen
(kytara)
Hella
(klávesy)
Hiisi
(basa)
Mana
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal / Hard Rock

ZEMĚ PŮVODU

Finsko
Tornio, Espoo

VZNIK / STATUS

1992 / aktivní



Diskografie


Get Heavy 2002: Get Heavy 7/10
The Monsterican Dream 2004: The Monsterican Dream 7/10
The Monster Show [kompilace] 2005: The Monster Show [kompilace] 8/10
The Arockalypse 2006: The Arockalypse 7/10
Market Square Massacre [DVD] 2006: Market Square Massacre [DVD] 8/10
Deadache 2008: Deadache 7/10
Zombilation - Greatest Cuts [kompilace] 2009: Zombilation - Greatest Cuts [kompilace] 9/10
Babez For Breakfast 2010: Babez For Breakfast 8/10
Scarchives Vol.1 [kompilace] 2012: Scarchives Vol.1 [kompilace] 9/10
To Beast or Not to Beast 2013: To Beast or Not to Beast 6/10
Scare Force One 2014: Scare Force One 8/10
Monstereophonic (Theaterror vs. Demonarchy) 2016: Monstereophonic (Theaterror vs. Demonarchy) 7/10
Sexorcism 2018: Sexorcism 7/10
Killection 2020: Killection 6/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | LORDI | Heavy Metal / Hard Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


FLIGHT
Heavy Metal / Hard Rock
HEVIDENCE
Heavy Metal / Hard Rock
CHROME DIVISION
Heavy Metal / Hard Rock

Fanoušci


mrox
74 bodů
twisted sister
4223 bodů
ROSCHAL
20411 bodů
Metallisydan
1 bodů
petas
2 bodů

ZOBRAZIT (22)

Poslední hodnocení


EDGUY
Age Of The Joker
2011

obal



zed 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist