DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

RIMORTIS


RIMORTIS (foto interpreta)
#1544

Jaromír Bartoš (zpěv)
Martin Čermák
(kytara)
Jirka Vrba
(klávesy)
Vašek Mrzena
(basa)
Kamil Růžička
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Melodic Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Poděbrady

VZNIK / STATUS

1998 / aktivní



Diskografie


Proud času 2000: Proud času 7/10
Oheň a led 2002: Oheň a led 7/10
Stín křídel 2004: Stín křídel 7/10
Vesmírem plout 2006: Vesmírem plout 8/10
...už bijí zvony... [DVD] 2008: ...už bijí zvony... [DVD] -
Deset kroků zpět 2009: Deset kroků zpět 8/10
Peklo, co říká si svět 2012: Peklo, co říká si svět 8/10
Ozvěny minulosti 2017: Ozvěny minulosti 9/10
Dvacet černých růží 2019: Dvacet černých růží 9/10
2020 [kompilace] 2020: 2020 [kompilace] -
Věčnost živlů 2022: Věčnost živlů 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | RIMORTIS | Melodic Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SHADOW TRIBE
Melodic Power Metal
EXCALION
Melodic Power Metal

Fanoušci


Rocker-Tialk
3427 bodů
Immortal SEP
88303 bodů
Jesse Custer
565 bodů
Magua
34499 bodů
Pentagram
27170 bodů

ZOBRAZIT (10)

Poslední hodnocení


SUFFOCATION
Live in North America [live]
2021

obal



Dub 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist