PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

INFERNO


INFERNO (foto interpreta)
#1532

Adramelech (zpěv)
OD
(basa)
Morion
(kytara)
Ska-Gul
(kytara)
Sarapis
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Karviná

VZNIK / STATUS

1996 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

facebook.com



Diskografie


Duch slovanské síly 2001: Duch slovanské síly 9/10
V návratu pohanství... 2003: V návratu pohanství... 8/10
Nikdy nepokřtěni 2006: Nikdy nepokřtěni 8/10
Uctívání temné zuřivosti 2008: Uctívání temné zuřivosti 8/10
Black Devotion 2009: Black Devotion 8/10
Omniabsence Filled by His Greatness 2013: Omniabsence Filled by His Greatness 9/10
Gnosis Kardias (of Transcension and Involution) 2017: Gnosis Kardias (of Transcension and Involution) 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | INFERNO | Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


MEHENET
Black Metal
LUCIFERIAN RITES
Black Metal
FROSTMOON ECLIPSE
Black Metal

Fanoušci


Pupajz
1137 bodů
metalis4eve
0 bodů
Eicherik
3294 bodů
Pentagram
27173 bodů

Poslední hodnocení


OCEANS OF SLUMBER
The Banished Heart
2018

obal



LedTherion 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist