PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MORTUARY


MORTUARY (foto interpreta)
#15138

Patrick Germonville (zpěv)
Alexis Baudin
(kytara)
Bastien Legras
(kytara)
Jean-Noël Verbecq
(basa)
Johann Voirin
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Francie
Nancy, Lorraine

VZNIK / STATUS

1988 / aktivní



Diskografie


Hazards of Creation 1996: Hazards of Creation -
Eradicate 1998: Eradicate -
Agony in Red 2003: Agony in Red -
G.O.D. (Glorify Our Destroyers) 2010: G.O.D. (Glorify Our Destroyers) -
Nothingless than Nothingness 2016: Nothingless than Nothingness -
The Autophagous Reign 2019: The Autophagous Reign -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MORTUARY | Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


CORPORATE DEATH
Death Metal
DEHUMANIZED
Death Metal
FINALLY DECEASED
Death Metal

Poslední hodnocení


TIMO TOLKKI´S AVALON
Return To Eden
2019

obal



Chaos 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist