DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

SAD THEORY


SAD THEORY (foto interpreta)
#15123

Cláudio Rovel (zpěv)
Alysson Irala
(kytara)
Wenttor Collete
(kytara)
Daniel Franco
(basa)
Jefferson Verdani
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Melodic / Progressive Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Brazílie
Curitiba, Paraná

VZNIK / STATUS

1998 / aktivní



Diskografie


The Lady & the Torch 2002: The Lady & the Torch -
A Madrigal of Sorrow 2004: A Madrigal of Sorrow -
Biomechanical 2006: Biomechanical -
Descrítica Patológica 2012: Descrítica Patológica -
Vérmina Audioclastia Póstuma 2015: Vérmina Audioclastia Póstuma -
Entropia Humana Final 2017: Entropia Humana Final -
Audioclastia Humana (Live at Maniacs Metal Meeting 2018) [live] 2019: Audioclastia Humana (Live at Maniacs Metal Meeting 2018) [live] -
Léxico Reflexivo Umbral 2021: Léxico Reflexivo Umbral -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | SAD THEORY | Melodic / Progressive Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


STRUCTURAL
Melodic / Progressive Death Metal
DAMNATION DEFACED
Melodic / Progressive Death Metal

Poslední hodnocení


BLODKARSK
Jarpi
2023

obal



Immortal SEP 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist