PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

POSSESSED


POSSESSED (foto interpreta)
#151

Jeff Becerra (basa, zpěv)
Daniel Gonzalez
(kytara)
Claudeous Creamer
(kytara)
Robert Cardenas
(basa, zpěv)
Emilio Marquez
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death / Thrash Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
San Francisco, California

VZNIK / STATUS

1983 / aktivní



Diskografie


Seven Churches 1985: Seven Churches 9/10
Beyond The Gates 1986: Beyond The Gates 8/10
The Eyes of Horror [EP] 1987: The Eyes of Horror [EP] 8/10
Agony In Paradise [live] 2004: Agony In Paradise [live] 8/10
Revelations of Oblivion 2019: Revelations of Oblivion 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | POSSESSED | Death / Thrash Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


THANATIC EYES
Death / Thrash Metal
BETRAYER
Death / Thrash Metal
LACERATION
Death / Thrash Metal

Fanoušci


godis9
203 bodů
Pupajz
1137 bodů
destroyer666
105 bodů
cermi-cermak
12759 bodů
mr.666
41 bodů

ZOBRAZIT (19)

Poslední hodnocení


BORKNAGAR
True North
2019

obal



piha 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist