PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

[P.U.T]


[P.U.T] (foto interpreta)
#14801

Nicolas Beyet (kytara, zpěv)
Loïc Beyet
(kytara, samply)
Lionel Beyet
(basa, zpěv)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Sludge / Noise Punk

ZEMĚ PŮVODU

Francie
Paříž

VZNIK / STATUS

1998 / aktivní



Diskografie


Bitterness, Despair & Cynicism 2001: Bitterness, Despair & Cynicism -
Surgical [EP] 2002: Surgical [EP] -
Happy Days 2005: Happy Days -
Follow My Wave [EP] 2007: Follow My Wave [EP] -
The End 2010: The End -
Like Animals 2012: Like Animals 8/10
We are (br​)​others 2019: We are (br​)​others -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | [P.U.T] | Sludge / Noise Punk | Hard Music Base

Menu



Poslední hodnocení


FULCI
Opening the Hell Gates
2015

obal



piha 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist