PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

LONG DISTANCE CALLING


LONG DISTANCE CALLING (foto interpreta)
#1475

David Jordan (kytara)
Florian Füntmann
(kytara)
Jan Hoffmann
(basa)
Janosch Rathmer
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Post-Metal

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Münster

VZNIK / STATUS

2006 / aktivní



Diskografie


Satellite Bay 2007: Satellite Bay 6/10
Avoid The Light 2009: Avoid The Light 9/10
Long Distance Calling 2011: Long Distance Calling 8/10
The Flood Inside 2013: The Flood Inside 9/10
Nighthawk [EP] 2014: Nighthawk [EP] -
TRIPS 2016: TRIPS 8/10
Boundless 2018: Boundless 0/10
Stummfilm - Live from Hamburg [live] 2019: Stummfilm - Live from Hamburg [live] -
How Do We Want To Live? 2020: How Do We Want To Live? 0/10
Ghost [EP] 2021: Ghost [EP] 0/10
Eraser 2022: Eraser -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | LONG DISTANCE CALLING | Post-Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


HAMELIN
Post-Metal
PSYCHONAUT
Post-Metal
A SECRET REVEALED
Post-Metal

Fanoušci


powerhome
24755 bodů
Isquieasuus
2754 bodů

Poslední hodnocení


BLACK VOID
Antithesis
2022

obal



steblohaf 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist