PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

DALRIADA


DALRIADA (foto interpreta)
#1461

Laura Binder (zpěv, housle, flétna)
András Ficzek
(zpěv, kytara)
Mátyás Németh Szabó
(kytara)
Gergely ´Szög´ Szabó
(klávesy, zpěv)
Ádám Csete
(dudy, flétna, kytara)
István Molnár
(basa)
Tadeusz Rieckmann
(bicí, zpěv)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Folk Metal

ZEMĚ PŮVODU

Maďarsko
Sopron

VZNIK / STATUS

2006 / aktivní



Diskografie


Kikelet 2007: Kikelet 8/10
Szelek 2008: Szelek 8/10
Arany 2009: Arany 8/10
Ígéret 2011: Ígéret 8/10
Napisten Hava 2012: Napisten Hava 9/10
Áldás 2015: Áldás -
Forrás 2016: Forrás -
Nyárutó 2018: Nyárutó 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | DALRIADA | Folk Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


METSATÖLL
Folk Metal
EUTHANASIA
Folk Metal
GJELDRUNE
Folk Metal

Fanoušci


Fantomas
1443 bodů
Magua
29199 bodů
Crippled Reverend
6047 bodů

Poslední hodnocení


CRIPPLED BLACK PHOENIX
Great Escape
2018

obal



piha 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2018. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist