PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

DANZIG


DANZIG (foto interpreta)
#146

Glenn Danzig (zpěv, klávesy)
Tommy Victor
(kytara)
Steve Zing
(basa)
Johnny Kelly
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy / Doom Metal / Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Lodi, New Jersey

VZNIK / STATUS

1987 / aktivní



Diskografie


Danzig 1988: Danzig 8/10
Danzig II: Lucifuge 1990: Danzig II: Lucifuge 8/10
Danzig III: How The Gods Kill 1992: Danzig III: How The Gods Kill 8/10
Black Aria 1992: Black Aria 7/10
Thrall-Demonsweatlive [EP] 1993: Thrall-Demonsweatlive [EP] 9/10
4p 1994: 4p 8/10
5 - Blackacidevil 1996: 5 - Blackacidevil 6/10
6:66 - Satan´s Child 1999: 6:66 - Satan´s Child 8/10
Danzig 7:77 - I Luciferi 2002: Danzig 7:77 - I Luciferi 7/10
Circle Of Snakes 2004: Circle Of Snakes 6/10
Black Aria II 2006: Black Aria II 5/10
Dethred Sabaoth 2010: Dethred Sabaoth 7/10
Skeletons 2015: Skeletons 8/10
Black Laden Crown 2017: Black Laden Crown 8/10
Sings Elvis 2020: Sings Elvis 5/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | DANZIG | Heavy / Doom Metal / Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


DEVIL ELECTRIC
Heavy / Doom Metal / Rock
OATH, THE
Heavy / Doom Metal / Rock
DEMON INCARNATE
Heavy / Doom Metal / Rock

Fanoušci


sekersson
10620 bodů

Poslední hodnocení


ETERNAL ROT
Putridarium
2020

obal



piha 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist