DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

BETRAYER


BETRAYER (foto interpreta)
#14557

Lik (kytara, zpěv)
Baken
(kytara)
Doddy
(basa)
Niko
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death / Thrash Metal

ZEMĚ PŮVODU

Indonésie
Jakarta

VZNIK / STATUS

1991 / pozastaveno

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com
facebook.com



Diskografie


Grand Voice Society 1996: Grand Voice Society -
Pasukan Berani Mati 1998: Pasukan Berani Mati -
Hukuman Mati 2000: Hukuman Mati -
Betrayer 2002: Betrayer -
04 2004: 04 -
Revolusi 2007: Revolusi -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | BETRAYER | Death / Thrash Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


RAPED GOD 666
Death / Thrash Metal
KATALYSK
Death / Thrash Metal
FLAYED DISCIPLE
Death / Thrash Metal

Poslední hodnocení


BLODKARSK
Jarpi
2023

obal



Immortal SEP 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist