PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MIKE TRAMP


MIKE TRAMP (foto interpreta)
#14399

Mike Tramp (zpěv)

HUDEBNÍ ŽÁNR

Hard Rock

ZEMĚ PŮVODU

Dánsko
Kodaň

VZNIK / STATUS

1978 / aktivní



Diskografie


Capricorn 1997: Capricorn -
Recovering the Wasted Years 2002: Recovering the Wasted Years -
More to Life Than This 2003: More to Life Than This -
Songs I Left Behind 2004: Songs I Left Behind -
The Rock ´N´ Roll Circuz 2009: The Rock ´N´ Roll Circuz -
Stand Your Ground 2011: Stand Your Ground -
Cobblestone Street 2013: Cobblestone Street -
Museum 2014: Museum -
Nomad 2015: Nomad 9/10
Maybe Tomorrow 2017: Maybe Tomorrow -
Stray From The Flock 2019: Stray From The Flock 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MIKE TRAMP | Hard Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


AIRBOURNE
Hard Rock
XENON
Hard Rock
ARC ANGEL
Hard Rock

Poslední hodnocení


TIMO TOLKKI´S AVALON
Return To Eden
2019

obal



Chaos 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist