PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

CRYSTAL LAKE


CRYSTAL LAKE (foto interpreta)
#14395

Ryo Kinoshita (zpěv)
Yudai Miyamoto
(kytara)
Shinya Hori
(kytara)
Yasuyuki Kotaka
(basa)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Melodic Death Metal / Metalcore

ZEMĚ PŮVODU

Japonsko
Tokio

VZNIK / STATUS

2002 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com
facebook.com



Diskografie


Freewill [EP] 2003: Freewill [EP] -
Dimension 2006: Dimension -
Into the Great Beyond 2010: Into the Great Beyond -
Cubes [EP] 2014: Cubes [EP] -
The Sign 2015: The Sign 7/10
True North 2016: True North -
Helix 2018: Helix -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | CRYSTAL LAKE | Melodic Death Metal / Metalcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SHAPE, THE
Melodic Death Metal / Metalcore
FOR I AM KING
Melodic Death Metal / Metalcore
BENEATH THE SKY
Melodic Death Metal / Metalcore

Poslední hodnocení


INXS
X
1990

obal



desperite 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist