PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

NÚMENOR


NÚMENOR (foto interpreta)
#14369

Despot Marko Miranović (zpěv)
Srđan ´Sirius´ Branković
(kytara, basa)
Bálint Kemény
(kytara)
Vladimir Đedović
(klávesy)
S. Winterfell
(basa)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Epic Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Srbsko
Bělehrad

VZNIK / STATUS

2009 / aktivní



Diskografie


Opus Draconis [EP] 2011: Opus Draconis [EP] -
The Forgotten Legends [EP] 2011: The Forgotten Legends [EP] -
Servants of Sorcery [EP] 2013: Servants of Sorcery [EP] -
Colossal Darkness 2013: Colossal Darkness 6/10
Sword and Sorcery 2015: Sword and Sorcery 8/10
Chronicles from the Realms Beyond 2017: Chronicles from the Realms Beyond 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | NÚMENOR | Epic Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


BESTIA
Epic Black Metal
INNERO
Epic Black Metal
ECLIPSE ETERNAL
Epic Black Metal

Poslední hodnocení


STEVE HARRIS
The Burning
2020

obal



Magua 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist