PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

D.A.M


D.A.M (foto interpreta)
#14333

Guilherme de Alvarenga (zpěv, klávesy, prog. bicí)
Edu Megale
(kytara)
Caio Campos
(basa)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Melodic Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Brazílie
Belo Horizonte, Minas Gerais

VZNIK / STATUS

2013 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com
facebook.com



Diskografie


Possessed [EP] 2013: Possessed [EP] -
Tales of the Mad King 2013: Tales of the Mad King -
Phantasmagoria [EP] 2014: Phantasmagoria [EP] -
The Awakening 2014: The Awakening -
Premonitions... [EP] 2016: Premonitions... [EP] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | D.A.M | Melodic Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


GOREBRINGER
Melodic Death Metal
AMONG GODS
Melodic Death Metal
SERPENTIA
Melodic Death Metal

Poslední hodnocení


BLOOD INCANTATION
Hidden History of the Human Race
2019

obal



Doctor 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist