PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MANIPULATION


MANIPULATION (foto interpreta)
#14183

Kret (zpěv)
Rado.Slav
(kytara)
Vulture
(kytara)
Bysiek
(basa)
Kriss
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Polsko
Gołdap

VZNIK / STATUS

2001 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

bandcamp.com
facebook.com



Diskografie


The Future of Immortality 2007: The Future of Immortality -
Resurrection [EP] 2011: Resurrection [EP] -
Passion 2012: Passion -
Ecstasy 2015: Ecstasy -
Mind Control Ultra 2019: Mind Control Ultra -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MANIPULATION | Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


BRUTAL UNREST
Death Metal
ABOMINANT
Death Metal
COMA CLUSTER VOID
Death Metal

Poslední hodnocení


NARNIA
From Darkness to Light
2019

obal



Fidarka 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist