PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MANIPULATION


MANIPULATION (foto interpreta)
#14183

Kret (zpěv)
Rado.Slav
(kytara)
Vulture
(kytara)
Bysiek
(basa)
Kriss
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Polsko
Gołdap

VZNIK / STATUS

2001 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

bandcamp.com
facebook.com



Diskografie


The Future of Immortality 2007: The Future of Immortality -
Resurrection [EP] 2011: Resurrection [EP] -
Passion 2012: Passion -
Ecstasy 2015: Ecstasy -
Mind Control Ultra 2019: Mind Control Ultra -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MANIPULATION | Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


MACABRE DECAY
Death Metal
RIGORISM
Death Metal
TOTTEN KORPS
Death Metal

Poslední hodnocení


ANAAL NATHRAKH
Hell Is Empty, And All The Devils Are Here
2007

obal



Black Metal 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist