PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

HELLIAS


HELLIAS (foto interpreta)
#14065

Foreman (zpěv)
Goolary
(kytara)
Karol Mandozzi
(kytara)
Młody Karson
(basa)
Wojna
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Thrash Metal

ZEMĚ PŮVODU

Polsko
Krakov

VZNIK / STATUS

1987 / aktivní



Diskografie


Noc potępienia [EP] 1988: Noc potępienia [EP] -
Closed in the Fate Coffin 1991: Closed in the Fate Coffin -
Blind Destiny 1993: Blind Destiny -
Fakty... 1996: Fakty... -
A.D. Darkness 2009: A.D. Darkness -
Eight Cardinal Sins 2017: Eight Cardinal Sins -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | HELLIAS | Thrash Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


KRYPTOR
Thrash Metal
SOOTHSAYER
Thrash Metal
MANIAC ABDUCTOR
Thrash Metal

Poslední hodnocení


OCEANS OF SLUMBER
The Banished Heart
2018

obal



LedTherion 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist