PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

HUMAN BARBECUE


HUMAN BARBECUE (foto interpreta)
#14037

Jason Lambert (zpěv, kytara, program. bicí)
Roy Feyen
(kytara, basa, bicí prog.)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Slam / Brutal Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Belgie
Liège

VZNIK / STATUS

2015 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

bandcamp.com
facebook.com



Diskografie


Hell [EP] 2015: Hell [EP] 7/10
Basement Butchery [EP] 2017: Basement Butchery [EP] -
Cannibalistic Flesh Harvest 2018: Cannibalistic Flesh Harvest -
Abhorrent Atonement [EP] 2018: Abhorrent Atonement [EP] -
Bloodstained Altars 2020: Bloodstained Altars 7/10
Red Sun Rising 2022: Red Sun Rising -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | HUMAN BARBECUE | Slam / Brutal Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


INDOCTRINATED
Slam / Brutal Death Metal
MEPHITIC ENTRAILS
Slam / Brutal Death Metal
FLESH
Slam / Brutal Death Metal

Poslední hodnocení


BLACK VOID
Antithesis
2022

obal



steblohaf 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist