PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

EMBRIO


EMBRIO (foto interpreta)
#13657

Emerson Pereira (zpěv, kytara)
Fernando Graeff
(kytara)
Daniel Bé
(basa)
Lucas Othavio
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Thrash Metal

ZEMĚ PŮVODU

Brazílie
Cascavel, Paraná

VZNIK / STATUS

2004 / aktivní



Diskografie


Prophets of Doom 2008: Prophets of Doom -
Corporation Is a Cancer 2010: Corporation Is a Cancer -
Testify 2012: Testify -
Revolt Against the System 2013: Revolt Against the System -
Karmadoom 2017: Karmadoom 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | EMBRIO | Thrash Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


GAINSTAND
Thrash Metal
NUCLEAR OMNICIDE
Thrash Metal
TERMINATOR
Thrash Metal

Poslední hodnocení


ACCEPT
Predator
1996

obal



POWER ROSSI 6/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist