PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

CHICAGO


CHICAGO (foto interpreta)
#13571

Keith Howland (kytara, zpěv)
Lee Loughnane
(trumpeta, kytara, perkuse, zpěv)
James Pankow
(trombon, perkuse, klávesy, zpěv)
Walter Parazaider
(žestě)
Robert Lamm
(klávesy, kytara, zpěv)
Lou Pardini
(klávesy, zpěv)
Jason Scheff
(basa, zpěv)
Walfredo Reyes, Jr.
(perkuse)
Tris Imboden
(bicí, perkuse)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive Rock / Jazz Fusion

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Chicago, Illinois

VZNIK / STATUS

1967 / aktivní



Diskografie


Chicago Transit Authority 1969: Chicago Transit Authority -
Chicago II 1970: Chicago II -
Chicago III 1971: Chicago III -
Chicago V 1972: Chicago V -
Chicago VI 1973: Chicago VI -
Chicago VII 1974: Chicago VII -
Chicago VIII 1975: Chicago VIII -
Chicago X 1976: Chicago X -
Chicago XI 1977: Chicago XI -
Hot Streets 1978: Hot Streets -
Chicago 13 1979: Chicago 13 -
Chicago XIV 1980: Chicago XIV -
Chicago 16 1982: Chicago 16 -
Chicago 17 1984: Chicago 17 -
Chicago 18 1986: Chicago 18 -
Chicago 19 1988: Chicago 19 -
Twenty 1 1991: Twenty 1 -
Night & Day Big Band 1995: Night & Day Big Band -
Chicago XXV: The Christmas Album 1998: Chicago XXV: The Christmas Album -
Chicago XXX 2006: Chicago XXX -
Chicago XXXII: Stone of Sisyphus 2008: Chicago XXXII: Stone of Sisyphus -
Chicago XXXIII: O Christmas Three 2011: Chicago XXXIII: O Christmas Three -
Chicago XXXV: The Nashville Sessions 2013: Chicago XXXV: The Nashville Sessions -
Chicago XXXVI: Now 2014: Chicago XXXVI: Now -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | CHICAGO | Progressive Rock / Jazz Fusion | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


NOVA COLLECTIVE
Progressive Rock / Jazz Fusion

Fanoušci


Maco
9 bodů

Poslední hodnocení


THERION
Les Fleurs Du Mal
2012

obal



SkrillTheFurry27 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist