PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ORDINUL NEGRU


ORDINUL NEGRU (foto interpreta)
#13502

Fulmineos (kytara, zpěv)
Urmuz
(kytara, zpěv)
Orthros
(bicí)
Andrei ´Putrid´ Jumugă
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Rumunsko
Timişoara

VZNIK / STATUS

2004 / aktivní



Diskografie


Over the Frozen Battlegrounds 2006: Over the Frozen Battlegrounds -
The Black Order 2007: The Black Order -
My Soul from the Forest 2007: My Soul from the Forest 7/10
Lifeless 2008: Lifeless 7/10
Poems of a Rooted Blade 2009: Poems of a Rooted Blade 7/10
Nostalgia of the Fullmoon Nights 2011: Nostalgia of the Fullmoon Nights 7/10
Sorcery of Darkness 2015: Sorcery of Darkness 7/10
Faustian Nights 2018: Faustian Nights 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ORDINUL NEGRU | Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


CHAOS INVOCATION
Black Metal
ANTIPOPE
Black Metal
HAUNTER
Black Metal

Poslední hodnocení


IRONSWORD
Overlords Of Chaos
2008

obal



Doctor 6/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist