PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

BLOATED PIG


BLOATED PIG (foto interpreta)
#13425

Vaahgner (kytara, zpěv)
Hemlocks Wolfbane
(basa)
Wilhelm
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal / Hard Rock

ZEMĚ PŮVODU

Kanada
Calgary, Alberta

VZNIK / STATUS

2006 / aktivní



Diskografie


Bloated Pig 2008: Bloated Pig -
Ways to an Early Grave 2011: Ways to an Early Grave -
Made for Hell 2012: Made for Hell -
Blood Offering [EP] 2013: Blood Offering [EP] -
Hell Injector [EP] 2018: Hell Injector [EP] -
6 2022: 6 -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | BLOATED PIG | Heavy Metal / Hard Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


LEVITICUS
Heavy Metal / Hard Rock
BOMBUS
Heavy Metal / Hard Rock
BAD AXE
Heavy Metal / Hard Rock

Poslední hodnocení


GRIFTESKYMFNING
Satanic Poltergeist [demo]
2020

obal



Eicherik 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist