PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

LINDEMANN


LINDEMANN (foto interpreta)
#13421

Till Lindemann (zpěv)
Peter Tägtgren
(všechny nástroje)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Industrial Metal

ZEMĚ PŮVODU

mezinárodní
Německo / Švédsko

VZNIK / STATUS

2014 / aktivní



Diskografie


Praise Abort [EP] 2015: Praise Abort [EP] 5/10
Skills in Pills 2015: Skills in Pills 8/10
Mathematik [EP] 2018: Mathematik [EP] -
Steh Auf [single] 2019: Steh Auf [single] -
F & M 2019: F & M 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | LINDEMANN | Industrial Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


BIOPSYHOZ
Industrial Metal
ROB ZOMBIE
Industrial Metal
AMERICAN HEAD CHARGE
Industrial Metal

Fanoušci


Kozel
54 bodů
Dizzy
506 bodů

Poslední hodnocení


WOLFARIAN
Beyond The Ninth Wave
2019

obal



Fidarka 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist