PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

THEATRE OF TRAGEDY


THEATRE OF TRAGEDY (foto interpreta)
#134

Nell Sigland (zpěv)
Raymond István Rohonyi
(zpěv)
Frank Claussen
(kytara)
Vegard K. Thorsen
(kytara)
Lorentz Aspen
(klávesy)
Hein Frode Hansen
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Gothic Metal

ZEMĚ PŮVODU

Norsko
Stavanger

VZNIK / STATUS

1993 / rozpad



Diskografie


Theatre Of Tragedy 1995: Theatre Of Tragedy 7/10
Velvet Darkness They Fear 1996: Velvet Darkness They Fear 8/10
Aégis 1998: Aégis 8/10
Musique 2000: Musique 6/10
Assembly 2002: Assembly 7/10
Storm 2006: Storm 6/10
Forever Is The World 2009: Forever Is The World 7/10
Remixed [kompilace] 2019: Remixed [kompilace] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | THEATRE OF TRAGEDY | Gothic Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


LUNAR PATH
Gothic Metal
DAWN OF OBLIVION
Gothic Metal
A TEMPERED HEART
Gothic Metal

Fanoušci


rad8927
3 bodů

Poslední hodnocení


SEAR
Begin the Celebrations of Sin
2005

obal



Black Metal 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist