PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

PUNCH


PUNCH (foto interpreta)
#13384

Meghan O´Neil (zpěv)
Keeth
(kytara)
Dan
(kytara)
Brian
(basa)
Valeriano Saucedo
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Hardcore

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
San Francisco, California

VZNIK / STATUS

2006 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

bandcamp.com
facebook.com



Diskografie


Eyeless [EP] 2007: Eyeless [EP] -
Punch 2009: Punch -
Push Pull 2010: Push Pull -
Nothing Lasts [EP] 2011: Nothing Lasts [EP] -
They Don´t Have to Believe 2014: They Don´t Have to Believe -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | PUNCH | Hardcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


HOODS
Hardcore
RYKER´S
Hardcore
DELUSION
Hardcore

Poslední hodnocení


TUNGSTEN
We Will Rise
2019

obal



fidarka 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist