PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

DOPE


DOPE (foto interpreta)
#1319

Edsel Dope (zpěv, kytara, klávesy)
Virus
(kytara, samply)
Tripp lee Tribbett
(basa)
Angel
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Nu Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
New York

VZNIK / STATUS

1997 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

www.dopearmy.com
myspace.com




Diskografie


Felons And Revolutionaries 1999: Felons And Revolutionaries 3/10
Life 2001: Life 8/10
Group Therapy 2003: Group Therapy 8/10
American Apathy 2005: American Apathy 8/10
No Regrets 2009: No Regrets 10/10
Blood Money - Part 1 2016: Blood Money - Part 1 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | DOPE | Nu Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


COAL CHAMBER
Nu Metal
4LYN
Nu Metal
NO ONE
Nu Metal

Fanoušci


Rysko
83 bodů
Ro0ftek8
0 bodů
Misha.666
98 bodů
Isquieasuus
2754 bodů
bodybuilder
111 bodů

ZOBRAZIT (5)

Poslední hodnocení


TRIVIUM
What the Dead Men Say
2020

obal



haypa 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist