PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

GRUESOME


GRUESOME (foto interpreta)
#13126

Matt Harvey (kytara, zpěv)
Daniel Gonzalez
(kytara)
Robin Mazen
(basa)
Gus Rios
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Florida / California

VZNIK / STATUS

2014 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

bandcamp.com
facebook.com



Diskografie


Savage Land 2015: Savage Land 9/10
Dimensions of Horror [EP] 2016: Dimensions of Horror [EP] 9/10
Fragments of Psyche [EP] 2017: Fragments of Psyche [EP] 9/10
Twisted Prayers 2018: Twisted Prayers 9/10
Twisted Horror [split] 2020: Twisted Horror [split] 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | GRUESOME | Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


GRAVEBOMB
Death Metal
NECROTUM
Death Metal
ATOMIC AGGRESSOR
Death Metal

Fanoušci


godis9
252 bodů
mr.666
131 bodů
piha
53931 bodů
Hateroman
199 bodů
Immortal SEP
62247 bodů

ZOBRAZIT (7)

Poslední hodnocení


IMPERIAL TRIUMPHANT
Alphaville
2020

obal



piha 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist