PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

PRIMORDIAL


PRIMORDIAL (foto interpreta)
#1312

Naihmass Nemtheanga (zpěv)
Ciáran MacUiliam
(kytara)
Michael O´Floinn
(kytara)
Pól MacAmlaigh
(basa)
Simon O´Laoghaire
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Folk / Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Irsko
Dublin

VZNIK / STATUS

1993 / aktivní



Diskografie


Imrama 1995: Imrama 8/10
A Journey´s End 1998: A Journey´s End 8/10
The Burning Season [EP] 1999: The Burning Season [EP] -
Spirit The Earth Aflame 2000: Spirit The Earth Aflame 6/10
Storm Before Calm 2002: Storm Before Calm 7/10
The Gathering Wilderness 2005: The Gathering Wilderness 7/10
To The Nameless Dead 2007: To The Nameless Dead 8/10
Redemption At The Puritan´s Hand 2011: Redemption At The Puritan´s Hand 8/10
Where Greater Men Have Fallen 2014: Where Greater Men Have Fallen 8/10
Gods to the Godless [live] 2016: Gods to the Godless [live] -
Heathen Legacy [EP] 2018: Heathen Legacy [EP] -
Exile Amongst The Ruins 2018: Exile Amongst The Ruins 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | PRIMORDIAL | Folk / Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


TEMNOZOR
Folk / Black Metal
HROMOVLAD
Folk / Black Metal
KRODA
Folk / Black Metal

Fanoušci


Trachinus
0 bodů
mr.ram
2667 bodů
Jesse Custer
565 bodů
piha
53934 bodů

Poslední hodnocení


IMPERIAL TRIUMPHANT
Alphaville
2020

obal



piha 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist