PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

SARKE


SARKE (foto interpreta)
#1308

Nocturno Culto (zpěv)
Christian Broholt
(zpěv - žvě)
Steinar Gundersen
(kytara)
Stian Kråbøl
(kytara)
Thomas ´Sarke´ Bergli
(basa)
Terje Kråbøl
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black / Thrash Metal

ZEMĚ PŮVODU

Norsko
Oslo

VZNIK / STATUS

2008 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com
facebook.com



Diskografie


Vorunah 2009: Vorunah 8/10
Oldarhian 2011: Oldarhian 9/10
Aruagint 2013: Aruagint 8/10
Bogefod 2016: Bogefod 8/10
Viige Urh 2017: Viige Urh 8/10
Gastwerso 2019: Gastwerso 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | SARKE | Black / Thrash Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


FLAMES OF HELL
Black / Thrash Metal
MORBID INSULTER
Black / Thrash Metal

Fanoušci


haypa
1556 bodů

Poslední hodnocení


STEVE HARRIS
The Burning
2020

obal



Magua 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist