PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MORTIFILIA


MORTIFILIA (foto interpreta)
#1303

Franta Knetl (zpěv, kytara)
Petr Turek
(kytara)
Standa Makrlík
(basa, zpěv)
Pavel Vrba
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Melodic Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Sušice

VZNIK / STATUS

1998 / aktivní



Diskografie


...In Your Head [demo] 1999: ...In Your Head [demo] 8/10
Care Of Gomorrah [demo] 2000: Care Of Gomorrah [demo] 7/10
Christ Hunt [demo] 2002: Christ Hunt [demo] 8/10
Redemption 2005: Redemption 7/10
Embrace 2008: Embrace 8/10
My Gods Are Buried [EP] 2009: My Gods Are Buried [EP] 8/10
Fate 2012: Fate 9/10
...When I Killed The God 2016: ...When I Killed The God 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MORTIFILIA | Melodic Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ESHTADUR
Melodic Death Metal
BURIED DREAMS
Melodic Death Metal
STORMHOLD
Melodic Death Metal

Fanoušci


Šnejdy (st.)
1862 bodů
Immortal SEP
61990 bodů
piha
49424 bodů

Poslední hodnocení


ULFSDALIR
Baldurs Traum
2003

obal



Eicherik 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist