PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ALKALINE TRIO


ALKALINE TRIO (foto interpreta)
#13019

Matt Skiba (zpěv, kytara)
Dan Andriano
(basa, zpěv)
Derek Grant
(bicí, perkuse)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Punk Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
McHenry, Illinois

VZNIK / STATUS

1996 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

www.alkalinetrio.com




Diskografie


Goddamnit 1998: Goddamnit -
Maybe I´ll Catch Fire 2000: Maybe I´ll Catch Fire -
From Here to Infirmary 2001: From Here to Infirmary -
Good Mourning 2003: Good Mourning -
Crimson 2005: Crimson -
Agony & Irony 2008: Agony & Irony -
This Addiction 2010: This Addiction -
My Shame Is True 2013: My Shame Is True -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ALKALINE TRIO | Punk Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


HORKÝŽE SLÍŽE
Punk Rock
TURBOBIER
Punk Rock
SEX DEVIANTS
Punk Rock

Poslední hodnocení


LEBENSSUCHT
-273,15°C
2020

obal



piha 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist