PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

JUNGLE ROT


JUNGLE ROT (foto interpreta)
#1298

Dave Matrise (zpěv, kytara)
Geoff Bub
(kytara)
James Genenz
(basa)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Kenosha

VZNIK / STATUS

1994 / aktivní



Diskografie


Skin The Living [demo] 1995: Skin The Living [demo] 9/10
Slaughter The Weak 1997: Slaughter The Weak 8/10
Darkness Foretold [EP] 1998: Darkness Foretold [EP] 8/10
Dead And Buried 2001: Dead And Buried 9/10
Fueled By Hate 2004: Fueled By Hate 8/10
War Zone 2006: War Zone 7/10
Live in Germany [DVD] 2006: Live in Germany [DVD] -
What Horrors Await 2009: What Horrors Await 8/10
Kill On Command 2011: Kill On Command 8/10
Terror Regime 2013: Terror Regime 8/10
Order Shall Prevail 2015: Order Shall Prevail 9/10
Jungle Rot 2018: Jungle Rot 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | JUNGLE ROT | Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SEVERED LIMBS
Death Metal
CRYPTIC REALMS
Death Metal
ANTROPOMORPHIA
Death Metal

Fanoušci


piha
46003 bodů
destroyer666
105 bodů
Hrot77
93 bodů
kerry
700 bodů
godis9
221 bodů

ZOBRAZIT (6)

Poslední hodnocení


IN AETERNUM
Forever Blasphemy
1999

obal



Black Metal 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist