PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

EVERON


EVERON (foto interpreta)
#12962

Oliver Philipps (zpěv, kytara, klávesy, piano)
Ulli Hoever
(kytara)
´Schymy´
(basa)
Christian ´Moschus´ Moos
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive Rock

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Krefeld

VZNIK / STATUS

1989 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

www.everon.de




Diskografie


Paradoxes 1993: Paradoxes 6/10
Flood 1995: Flood 7/10
Venus 1997: Venus 7/10
Fantasma 2000: Fantasma 9/10
Bridge 2002: Bridge 10/10
Flesh 2002: Flesh 8/10
North 2008: North 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | EVERON | Progressive Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ELEMENTS, THE
Progressive Rock
KHARMINA BURANNA
Progressive Rock
NOSOUND
Progressive Rock

Fanoušci


Michael 205
2087 bodů

Poslední hodnocení


PRONG
Beg To Differ
1990

obal



haypa 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist