PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ON THORNS I LAY


ON THORNS I LAY (foto interpreta)
#129

Stefanos Kintzoglou (zpěv)
Chris Dragamestianos
(kytara)
Akis Pastras
(kytara)
Jim Ramses
(basa)
Antony
(klávesy)
Stelios Darakis
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death / Doom Metal

ZEMĚ PŮVODU

Řecko
Athény

VZNIK / STATUS

1995 / aktivní



Diskografie


Sounds Of Beautiful Experience 1995: Sounds Of Beautiful Experience -
Orama 1997: Orama 9/10
Crystal Tears 1999: Crystal Tears 7/10
Future Narcotic 2000: Future Narcotic 7/10
Angeldust 2002: Angeldust 7/10
Egocentric 2003: Egocentric 5/10
Eternal Silence 2015: Eternal Silence 6/10
Aegean Sorrow 2018: Aegean Sorrow 9/10
Threnos 2020: Threnos 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ON THORNS I LAY | Death / Doom Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


FERUM
Death / Doom Metal
GRIMOIRE DE OCCULTE
Death / Doom Metal

Poslední hodnocení


ARCH ENEMY
Revolution Begins [EP]
2007

obal



haypa 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist