PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

BLESSTHEFALL


BLESSTHEFALL (foto interpreta)
#12871

Beau Bokan (zpěv, klávesy)
Eric Lambert
(kytara, zpěv)
Elliott Gruenberg
(kytara, zpěv)
Jared Warth
(basa, zpěv)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Metalcore

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Scottsdale, Arizona

VZNIK / STATUS

2003 / aktivní



Diskografie


His Last Walk 2007: His Last Walk -
Witness 2009: Witness -
Awakening 2011: Awakening -
Hollow Bodies 2013: Hollow Bodies -
To Those Left Behind 2015: To Those Left Behind -
Hard Feelings 2018: Hard Feelings -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | BLESSTHEFALL | Metalcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


EYES WIDE OPEN
Metalcore
KILLSWITCH ENGAGE
Metalcore
AMATORY
Metalcore

Poslední hodnocení


OZZY OSBOURNE
Ordinary Man
2020

obal



Caligari 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist