PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

EMBRYO


EMBRYO (foto interpreta)
#12852

Roberto Pasolini (zpěv)
Eugenio ´Uge´ Sambasile
(kytara)
Simone Solla
(klávesy)
Danilo Arisi
(basa)
Enea Passarella
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Melodic Death Metal / Metalcore

ZEMĚ PŮVODU

Itálie
Cremona

VZNIK / STATUS

2000 / aktivní



Diskografie


Chaotic Age 2006: Chaotic Age -
No God Slave 2010: No God Slave -
Embryo 2015: Embryo -
A Step Beyond Divinity 2017: A Step Beyond Divinity -
Misguided Legacy [EP] 2019: Misguided Legacy [EP] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | EMBRYO | Melodic Death Metal / Metalcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


CRYSTAL LAKE
Melodic Death Metal / Metalcore
EZOX
Melodic Death Metal / Metalcore
WAGE THE WAR
Melodic Death Metal / Metalcore

Poslední hodnocení


ASSASSIN
Bestia Immundis
2020

obal



piha 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist