PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ATHLANTIS


ATHLANTIS (foto interpreta)
#12621

Davide Dell´Orto (zpěv)
Pier Gonella
(kytara)
Stefano Molinari
(klávesy)
Steve Vawamas
(basa, klávesy)
Christian Parisi
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Itálie
Janov, Ligury

VZNIK / STATUS

2003 / aktivní



Diskografie


Athlantis 2003: Athlantis 9/10
M.W.N.D. 2012: M.W.N.D. -
Chapter IV 2017: Chapter IV 7/10
Metalmorphosis 2017: Metalmorphosis 7/10
The Way to Rock’n’Roll 2019: The Way to Rock’n’Roll 6/10
0 2 0 2 2 0 2 0 2020: 0 2 0 2 2 0 2 0 -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ATHLANTIS | Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


PHANTOM
Power Metal
SEVENTH AVENUE
Power Metal
GAUNTLET
Power Metal

Poslední hodnocení


SUICIDE SILENCE
Become The Hunter
2020

obal



Doctor 6/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist