PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ATHLANTIS


ATHLANTIS (foto interpreta)
#12621

Jack Spider (zpěv)
Pier Gonella
(kytara)
Steve Vawamas
(basa)
Enry Sydoz
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Itálie
Janov

VZNIK / STATUS

aktivní



Diskografie


Athlantis 2003: Athlantis 9/10
M.W.N.D. 2012: M.W.N.D. -
Chapter IV 2017: Chapter IV 7/10
Metalmorphosis 2017: Metalmorphosis 7/10
The Way to Rock’n’Roll 2019: The Way to Rock’n’Roll 6/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ATHLANTIS | Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


TWILIGHT
Power Metal
HEAVENLY
Power Metal
PHARAO
Power Metal

Poslední hodnocení


TUNGSTEN
We Will Rise
2019

obal



fidarka 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist