PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

VULVODYNIA


VULVODYNIA (foto interpreta)
#12570

Duncan Bentley (zpěv, texty)
Byron Dunwoody
(kytara, basa, programování bicí)
Luke Haarhoff
(kytara, basa)
Kris Xenopoulos
(basa, kytara)
Chris van der Walt
(basa)
Thomas Hughes
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Brutal Death Metal / Deathcore

ZEMĚ PŮVODU

Jižní Afrika
Durban / Port Elizabeth

VZNIK / STATUS

2014 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

bandcamp.com
facebook.com



Diskografie


Lord of Plagues [EP] 2014: Lord of Plagues [EP] 8/10
Cognizant Castigation 2014: Cognizant Castigation 7/10
Finis Omnium Ignorantiam [EP] 2015: Finis Omnium Ignorantiam [EP] 8/10
Psychosadistic Design 2016: Psychosadistic Design 8/10
Anthropophagus [EP] 2019: Anthropophagus [EP] 7/10
Mob Justice 2019: Mob Justice 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | VULVODYNIA | Brutal Death Metal / Deathcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


INANIMATE PROGNOSIS
Brutal Death Metal / Deathcore
INGESTED
Brutal Death Metal / Deathcore
GUTTURAL SLUG
Brutal Death Metal / Deathcore

Poslední hodnocení


SEAR
Begin the Celebrations of Sin
2005

obal



Black Metal 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist