PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

WINDS OF PLAGUE


WINDS OF PLAGUE (foto interpreta)
#1254

Jon ´Johny Plague´ Cook (zpěv)
Volkar Kael
(kytara)
Michael Montoya
(kytara)
Adrienne Cowan
(klávesy, zpěv)
Justin Bock
(basa)
Arturo ´Art´ Cruz
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Symphonic Deathcore

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Upland

VZNIK / STATUS

2002 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com
facebook.com



Diskografie


A Cold Day In Hell 2005: A Cold Day In Hell 7/10
Decimate The Weak 2008: Decimate The Weak 8/10
The Great Stone War 2009: The Great Stone War 8/10
Against The World 2011: Against The World 6/10
Resistance 2013: Resistance -
Blood of My Enemy 2017: Blood of My Enemy -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | WINDS OF PLAGUE | Symphonic Deathcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


MAKE THEM SUFFER
Symphonic Deathcore

Poslední hodnocení


KOSTNATĚNÍ
Hrůza zvítězí
2019

obal



piha 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist