PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

COLDRAIN


COLDRAIN (foto interpreta)
#12537

Masato (zpěv)
Sugi
(kytara, zpěv)
Y.K.C
(kytara)
RxYxO
(basa, zpěv)
Katsuma
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Metalcore

ZEMĚ PŮVODU

Japonsko
Nagoya

VZNIK / STATUS

2007 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

coldrain.jp
facebook.com



Diskografie


Final Destination 2009: Final Destination -
Nothing Lasts Forever [EP] 2010: Nothing Lasts Forever [EP] -
The Enemy Inside 2011: The Enemy Inside -
Through Clarity [EP] 2012: Through Clarity [EP] -
The Revelation 2013: The Revelation -
Until The End [EP] 2014: Until The End [EP] -
Vena 2015: Vena -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | COLDRAIN | Metalcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


OF MICE & MEN
Metalcore
MAXIMUM THE HORMONE
Metalcore
SACRED MOTHER TONGUE
Metalcore

Poslední hodnocení


PROTECTOR
Misanthropy [EP]
1987

obal



haypa 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist