PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

TÝR


TÝR (foto interpreta)
#1240

Heri Joensen (zpěv, kytara)
Attila Vörös
(kytara)
Gunnar H. Thomsen
(basa)
Tadeusz Rieckmann
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive Folk Metal

ZEMĚ PŮVODU

Faerské ostrovy
Tórshavn

VZNIK / STATUS

1998 / aktivní



Diskografie


How Far To Asgaard 2002: How Far To Asgaard 7/10
Eric The Red 2003: Eric The Red 8/10
Ragnarok 2006: Ragnarok 8/10
Land 2008: Land 8/10
By The Light Of The Northern Star 2009: By The Light Of The Northern Star 8/10
The Lay Of Thrym 2011: The Lay Of Thrym 8/10
Valkyrja 2013: Valkyrja 8/10
Hel 2019: Hel -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | TÝR | Progressive Folk Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


PERCIVAL SCHUTTENBACH
Progressive Folk Metal
ARTAIUS
Progressive Folk Metal

Fanoušci


Metallisydan
1 bodů
mr.ram
2667 bodů
Kang
5027 bodů
cermi-cermak
12759 bodů
Crippled Reverend
6047 bodů

ZOBRAZIT (14)

Poslední hodnocení


LOST IN GREY
The Waste Land
2019

obal



Michael 205 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist