PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

DORSAL ATLANTICA


DORSAL ATLANTICA (foto interpreta)
#12386

Carlos ´Vandalo´ Lopes (kytara, zpěv)
Cláudio ´Cro-Magnon´ Lopes
(basa)
Toninho ´Hardcore´
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Speed / Thrash Metal / Crossover

ZEMĚ PŮVODU

Brazílie
Rio de Janeiro

VZNIK / STATUS

1981 / aktivní



Diskografie


Antes do Fim 1986: Antes do Fim -
Dividir & Conquistar 1988: Dividir & Conquistar -
Searching for the Light 1990: Searching for the Light -
Musical Guide from Stellium 1992: Musical Guide from Stellium -
Alea Jacta Est 1994: Alea Jacta Est -
Straight 1996: Straight -
Antes do Fim, Depois do Fim 2005: Antes do Fim, Depois do Fim -
2012 2012: 2012 -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | DORSAL ATLANTICA | Speed / Thrash Metal / Crossover | Hard Music Base

Menu



Poslední hodnocení


CAUSA SUI
Euporie Tide
2013

obal



H5N1 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist