PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

HAMER


HAMER (foto interpreta)
#12298

Alexandr „Hamer” Konovalov (zpěv, kytara)
Anna „Anna Flikky” Kiseljova
(basa)
Andrej „Tankist” Martyněnkov
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal

ZEMĚ PŮVODU

Rusko
Moskva

VZNIK / STATUS

2011 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

vk.com/a_hamer




Diskografie


Dizelturbotank 2011: Dizelturbotank -
Mysli vsluch 2011: Mysli vsluch -
Рокwarиум (Рок-хоппера) [EP] 2011: Рокwarиум (Рок-хоппера) [EP] -
Bivni 2012: Bivni -
Летний бриз [EP] 2019: Летний бриз [EP] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | HAMER | Heavy Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


TANK
Heavy Metal
ASGARTH
Heavy Metal
TWENTYDARKSEVEN
Heavy Metal

Poslední hodnocení


OBLITERATE
Tangled Ways
2003

obal



chromatic 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist