PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

TORCHE


TORCHE (foto interpreta)
#12223

Steve Brooks (kytara, zpěv)
Andrew Elstner
(kytara, zpěv)
Andres Ascanio
(basa)
Rick Smith
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Stoner / Sludge Metal / Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Miami, Florida

VZNIK / STATUS

2004 / aktivní



Diskografie


Torche 2005: Torche -
Meanderthal 2008: Meanderthal -
Harmonicraft 2012: Harmonicraft 8/10
Restarter 2015: Restarter 8/10
Admission 2019: Admission 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | TORCHE | Stoner / Sludge Metal / Rock | Hard Music Base

Menu



Poslední hodnocení


RODS, THE
Brotherhood of Metal
2019

obal



Riff 5/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist