PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ANCIENT EMPIRE


ANCIENT EMPIRE (foto interpreta)
#12153

Joe Liszt (zpěv, kytara, basa)
Rich Pelletier
(texty)
Steve Pelletier
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
San Francisco (California)

VZNIK / STATUS

aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

bandcamp.com
facebook.com



Diskografie


When Empires Fall 2014: When Empires Fall 8/10
Other World 2016: Other World 7/10
The Tower 2017: The Tower 8/10
Eternal Soldier 2018: Eternal Soldier 8/10
Wings of the Fallen 2019: Wings of the Fallen 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ANCIENT EMPIRE | Heavy Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SEVENTH FORCE
Heavy Metal
DEATHTRACK
Heavy Metal
PHANTASM
Heavy Metal

Poslední hodnocení


AEON
Bleeding The False
2005

obal



Black Metal 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist