PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

SHOW-YA


SHOW-YA (foto interpreta)
#12140

Keiko Terada (zpěv)
Miki ´Sun-go´ Igarashi
(kytara)
Miki Nakamura
(klávesy)
Satomi Senba
(basa)
Miki Tsunoda
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal / Hard Rock

ZEMĚ PŮVODU

Japonsko


VZNIK / STATUS

1982 / aktivní



Diskografie


Masquerade Show 1985: Masquerade Show -
Queendom 1986: Queendom -
Ways 1986: Ways -
Trade Last 1987: Trade Last -
Immigration 1987: Immigration -
Glamour 1988: Glamour -
Outerlimits 1989: Outerlimits -
Hard Way 1990: Hard Way -
Touch the Sun 1995: Touch the Sun -
Genuine Diamond 2012: Genuine Diamond -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | SHOW-YA | Heavy Metal / Hard Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


BLACK SABBATH
Heavy Metal / Hard Rock
SOVVERSIVO
Heavy Metal / Hard Rock
RE-MACHINED
Heavy Metal / Hard Rock

Poslední hodnocení


NORTHERN CROWN
In a Pallid Shadow
2020

obal



piha 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist