PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

PROTEST THE HERO


PROTEST THE HERO (foto interpreta)
#1214

Rody Walker (zpěv)
Tim Millar
(kytara)
Luke Hoskin
(kytara, klávesy)
Arif Mirabdolbaghi
(basa)
Mike Ieradi
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive Metalcore

ZEMĚ PŮVODU

Kanada
Whitby

VZNIK / STATUS

1999 / aktivní



Diskografie


Kezia 2005: Kezia 8/10
Fortress 2008: Fortress 7/10
Gallop Meets The Earth [live] 2009: Gallop Meets The Earth [live] -
Scurrilous 2011: Scurrilous 10/10
Volition 2013: Volition 9/10
Pacific Myth [EP] 2016: Pacific Myth [EP] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | PROTEST THE HERO | Progressive Metalcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


I AM THE VERDICT
Progressive Metalcore
LED BY VAJRA
Progressive Metalcore
GHOST IRIS
Progressive Metalcore

Fanoušci


mr.ram
2667 bodů
Misha.666
98 bodů
cermi-cermak
12759 bodů

Poslední hodnocení


STEVE HARRIS
The Burning
2020

obal



Magua 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist