PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

KRALJEVSKI APARTMAN


KRALJEVSKI APARTMAN (foto interpreta)
#12138

Zoran Lalović (zpěv)
Zoran Zdravković
(kytara)
Nebojša Maksimović
(klávesy)
Vladimir Rajčić
(basa)
Zoran Radovanović
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal / Hard Rock

ZEMĚ PŮVODU

Srbsko
Bělehrad

VZNIK / STATUS

1995 / aktivní





Diskografie


Long Live Rock´n´Roll 1997: Long Live Rock´n´Roll -
Izgubljen u vremenu 2000: Izgubljen u vremenu -
Rocker 2002: Rocker -
Ruka pravde 2004: Ruka pravde -
Čuvar tajni 2008: Čuvar tajni -
Igre bez pravila 2012: Igre bez pravila -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | KRALJEVSKI APARTMAN | Heavy Metal / Hard Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ARCTIC SPIRITS
Heavy Metal / Hard Rock
VICTORIA
Heavy Metal / Hard Rock
HELLOISE
Heavy Metal / Hard Rock

Poslední hodnocení


DEADRISEN
DeadRisen
2020

obal



zed 4/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist