PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ALOGIA


ALOGIA (foto interpreta)
#12131

Nikola Mijić (zpěv)
Miroslav ´Mira´ Branković
(basa, kytara)
Srdan ´Sirius´ Branković
(basa, kytara)
Vladimir Dedović
(klávesy)
Vladimir Ranisavljević
(basa)
Srdan Golubica
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive / Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Srbsko
Smederevo

VZNIK / STATUS

2000 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com
facebook.com



Diskografie


Priče o vremenu 2002: Priče o vremenu -
Priče o životu 2004: Priče o životu -
Secret Spheres of Art 2005: Secret Spheres of Art -
Priče o snovima 2012: Priče o snovima -
Elegia Balcanica 2014: Elegia Balcanica 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ALOGIA | Progressive / Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


DRAEKON
Progressive / Power Metal
NO OTHER GOD
Progressive / Power Metal

Poslední hodnocení


DEADRISEN
DeadRisen
2020

obal



zed 4/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist